Online termékfejlesztés

Az öttlettől a piacképes megvalósításig!

Egyedi igények

Segítünk megvalósítani termék ötletét, végig kísérjük a piacra jutásig. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a szoftver használhatósági vizsgálattól, UX és UI dizájnon keresztül a műszaki fejlesztésig.

Gyors prototípus fejlesztés

A prototípus fejlesztési szolgáltatásunk segítésével gyorsan elkészíthető a termék alap funkcióit magában foglaló demo vagy koncepciót igazoló verziója, amivel költséghatékonyan, alacsonyabb kockázat mellett tesztelhető az ötlet. Megfelelő visszajelzések esetén ezzel az elkészült „minta termékkel” könnyebb a valós piaci igény felmérése, újabb befektetők felkeresése és meggyőzése.

Termék fejlesztés

Tapasztalt projektcsapatunk vállalkozásával szoros együttműködésben 2-3 hetes sprintekben fejleszti termékét, a munkafázisok között felmerült ötleteket, módosítási igényeket rugalmasan szem előtt tartva, ezzel biztosítva a megfelelő végeredményt.

Gazdaságos és hatékony

A termékfejlesztés kiszervezésével csökkentheti HR, kapcsolódó eszköz és szolgáltatás költségeit, valamint a további iroda bérleti kiadásait. A megfelelő fejlesztő csapat toborzása, betanítása és összeszoktatása időbe telik, így mire elkezdődik a fejlesztés már jelentős hátrányból indulhat. Tapasztalt embereink egy csapatként működnek együtt vállalkozásával és segítik a sikerek elérésében.

Utókövetés, üzemeltetés

A fejlesztések befejezése után ügyfeleinknek hosszú távon erőforrásokat biztosítunk a felmerülő hibák kijavítására, további fejlesztési igények megvalósítására.

Leggyakrabban alkalmazott technológiák

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolat >