Certifikált RPA tanácsadóink, a piacvezető automatizálási eszközök, valamint a legújabb alkalmazott technológiák garantálják, hogy ügyfeleink az automatizálás révén magasfokú hatékonyságnövekedést képesek elérni. Tanácsadói szolgáltatásaink közé tartozik a folyamatok felmérése és elemzése, a stratégia kialakítása, az RPA eszközök kiválasztása, valamint a folyamatmodellezés.

Stratégia kialakítása

Egy olyan új technológia bevezetésénél, mint az RPA, fontos egy átfogó stratégia kialakítása. Fontos tisztázni, hogy kik az érintettek, milyen osztályokat érint az automatizálás, milyen szoftveres megoldások kerülnek alkalmazásra, hogyan lesz visszamérve a bevezetés sikere. A stratégia kialakításánál segítünk meghatározni, hogy miként lehet integrálni a szoftverrobotokat a vállalat műveleteibe. Ebben a szakaszban felvázoljuk a szervezet jövőképét.

Folyamatok felmérése és elemzése

Az automatizálható folyamatok azonosítása és rangsorolása a sikeres RPA projekt egyik kulcs tényezője. Olyan, magas RPA potenciállal rendelkező folyamatokat választunk ki először, amelyeknek automatizálása gyors megtérülést eredményez már a kezdetekben. A vállalatok gyakran belsőleg összegyűjtenek potenciális folyamatokat, ezeket felülvizsgáljuk a folyamatok modellezése előtt.

Folyamatmodellezés

A folyamatok modellezése minden automatizálási projekt egyik alapfeltétele. A folyamatok modellezése éppúgy szükséges az RPA fejlesztéshez, mint például egy tervrajz a házépítéshez. Amennyiben nem készülnek pontos tervek, amelyeket az ügyfél jóvá tud hagyni, jelentősen növekszik az RPA bevezetés kockázata. Az azonosított folyamatokat gyakran átalakítjuk, mivel egy robot nem pont úgy hajtja végre a feladatot ahogy egy ember.

RPA eszközök kiválasztása

Az RPA eszközök különböző képességekkel rendelkeznek, ezt pedig figyelembe vesszük már a tervezési fázis során. Az eszköz kiválasztásánál segítünk felmérni a licencekkel járó költségeket is. A projektekhez minden esetben piacvezető megoldásokat ajánlunk, amelyeket könnyű implementálni és használni. A kiválasztásnál fontos szempont szokott lenni továbbá a sebesség és a skálázhatóság.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolat >