A szoftverrobotok bevezetését követően a munkavállalóknak alapszintű képzést biztosítunk, aminek keretében megismerkednek a robot használatával, valamint képesek lesznek a tipikus hibákat elhárítani. Igény esetén magasabb szintű belső kompetenciát is kiépítünk.

A képzés formája A képzéseket helyszíni vagy távoli formában szervezzük, egyedileg felépített tematika szerint a résztvevők képességeihez és tudásához igazítva. Az oktatáshoz segédanyagokat, a robotok fejlesztéséhez és kezeléséhez pedig teszt környezetet biztosítunk. A képzések célja, hogy olyan alap vagy haladó szintű belső tudást építsünk ki, ami csökkenti a külső felektől való függés mértékét.
Követelmény Alapvetően nem szoktunk meghatározni minimumkövetelményeket az oktatáson való részvétel előfeltételeként, azonban célszerű olyan munkatársakat kiválasztani, akik jó elemzői készségekkel rendelkeznek és ismernek egy vagy több script nyelvet alap szinten. A robotok alapszintű kezeléséhez nem szükséges programozói előképzettség, de egyszerűbb folyamatok önálló automatizálása vagy meglévő robotok módosítása programozói tudás birtokában sokkal egyszerűbb.
Témakörök A témakörök meghatározása minden esetben egyedileg történik, de általában az alábbi témaköröket szoktuk érinteni:
  • RPA alkalmazásának lehetőségei
  • Folyamatok azonosítása
  • Egy RPA eszköz alapszintű használata
  • Egyszerű szoftverrobotok létrehozása

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolat >