Low-Code alkalmazásfejlesztés Microsfot Power Apps platformon

Gyors és hatékony megoldás egyedi üzleti szoftverek fejlesztésére

Úttörő megoldás

A gyorsan változó üzleti környezetben fontos, hogy a vállalati rendszerek rugalmasak legyenek, igazodjanak az adott belső és környezeti eseményekhez. Low-Code platformfejlesztés segítségével a hagyományos fejlesztési módszerekhez képest 70-80%-kal alacsonyabb költséggel és bevezetési idővel vezethetők be biztonságos, egyedi megoldások, amik könnyen integrálhatók a jelenleg is használt irodai rendszerekhez.

Power Apps - Low Code Innovatív megoldás
Integráció Micrsoft technológiákkal

Növelje az automatizációs lefedettséget Power Apps alkalmazásokkal!

A jóváhagyási folyamatok, a dokumentumkezelés vagy éppen az adatkezelés olyan területek, ahol a Power Apps hatékonyan alkalmazható az automatizációs és digitalizációs célok elérésére. A Power BI és Power Automate alkalmazások kombinálásával pedig az üzleti folyamatok automatizáltságában kiemelkedő lefedettséget lehet elérni. A digitalizációs lehetőségek kiaknázásával csökkenthetők a költségek és az átfutási idők, valamint javítható a minőség és a pontosság, ami már rövid távon is mérhető eredményeket képes generálni.

Ha már túl sok az Excel fájl

A low-code alkalmazások olyan testreszabott és interaktív megoldást kínálnak az adatgyűjtésre és kezelésre, amely hatékonyan kiváltja az Excel fájlokat. A különböző adatkezelési funkciók, integrációs lehetőségek és mobil hozzáférés révén a Power Apps lehetővé teszi, hogy hatékonyabb, átláthatóbb és modernebb adatkezelési megoldások segítik a mindennapi működést.

Excel fájlok kiváltása üzleti szoftverekkel
Low-code egyedi szoftverfejlesztés előnyei

Power Apps - Egyszerű, Testreszabott, Hatékony

Microsoft partnerként a low-code alkalmazásfejlesztési projektjeinkhez elsődlegesen Power Apps-et használunk. A Power Apps egy innovatív alkalmazásfejlesztési platform, amely lehetővé, hogy testreszabott üzleti alkalmazásokat és megoldásokat hozzunk létre akár napok alatt. A Power Apps-ben készített egyedi szoftverek akár napok alatt lefejleszthetők, stabilitásuk pedig kiemelkedő.

Eszközfüggetlen megoldás

A Power Apps cross-platform megoldása lehetővé teszi, hogy a munkafolyamatokat bárhonnan, bármikor kezeljék. A munkavállalók mobil eszközeiken keresztül is könnyedén elérhetik az alkalmazásokat és adatokat, ami fokozott rugalmasságot eredményez. Így a döntéshozatal és az üzleti reakciók gyorsabbak és hatékonyabbak lehetnek, akár útközben is.

Eszközfüggetlen cross-platform megoldás

Low-Code alkalmazásfejlesztés előnyei

1. Gyors fejlesztés és bevezetés

A PowerApps alkalmazások fejlesztése és bevezetése lényegesen gyorsabb mint más szoftverek esetében. Egy egyszerű üzleti alkalmazás fejlesztési és bevezetési ideje akár néhány nap is lehet, de néhány hétnél nem szokott több ideig tartani.

2. Egységesített platform

Az olyan szervezetek számára, amelyek már használják az Office 365-öt vagy a MicrosoftDynamics 365-öt, a PowerApps egy olyan megoldás, amely könnyen használható és integrálható a meglévő környezetbe. Ha a cég rendelkezik Office 365 licencekkel, nem szükséges újabb licenceket vásárolni, így azonnal idő és pénz takarítható meg.

3. Nincsenek fölösleges funkciók

Ahogy az egyedi szoftverekben, úgy a PowerApps alkalmazásokban sincsenek fölöslegesfunkciók, mivel csak azok a funkciók kerülnek beépítésre, amire az ügyfélnek valóban szüksége van. Ennek eredményeként egy letisztult, könnyen használható és átlátható alkalmazást adunk átügyfeleinknek.

4. Stabil működés

A PowerApps alkalmazások működése sokkal stabilabb a hagyományos szoftveresmegoldásokéhoz képest. Ezáltal nem csak a szoftver tesztelési ideje alacsonyabb, hanem azüzemeltetési költsége is jelentősen kedvezőbb.

5. Mobil és webes alkalmazások egyaránt

A Power Apps lehetővé teszi az alkalmazások fejlesztését mind mobil, mind webes platformokra. A felhasználók bárhol és bármikor hozzáférhetnek az alkalmazásokhoz, akár mobiltelefonokon, táblagépeken vagy asztali számítógépeken keresztül.

Leggyakrabban alkalmazott technológiák

Azure
Microsoft Dataverse
Power Apps

Egyedi fejlesztésű referenciáink

MAVIR Zrt. - Egyedi fejlesztés referencia

MAVIR Zrt.

HUPX ID kereskedéshez kapcsolódó egyedi szoftverfejlesztés eredménye

TOVÁBB >
ProcessSolution Kft. - Egyedi fejlesztés referencia

Process Solutions Kft.

Hogyan csökkentettük 80%-al a felvételi eljáráshoz kapcsolódó folyamatok munkaidő igényét?

TOVÁBB >
MNKH Zrt. - Egyedi fejlesztés referencia

MNKH Zrt.

Hogyan növeltük a Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. hatékonyságát egyedi szoftver fejlesztésével.

TOVÁBB >

Low-code és Power Apps fejlesztéssel kapcsolatos gyakori kérdések

+1. Mi a Power Apps és hogyan kapcsolódik a low-code fejlesztéshez?

A Power Apps a Microsoft low-code alkalmazásfejlesztési platformja. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy testreszabott üzleti alkalmazásokat hozzanak létre a vizuális szerkesztők, sablonok és előre elkészített csatlakozások segítségével. A Power Apps segítségével gyorsan és hatékonyan fejleszthetünk mobil és webes alkalmazásokat, valamint integrálhatjuk azokat más Microsoft 365 szolgáltatásokkal.

+2. Milyen típusú alkalmazások fejleszthetők Power Apps segítségével?

A Power Apps segítségével olyan alkalmazásokat lehet fejleszteni, amelyek megfelelnek az egyedi igényeknek. Néhány tipikus felhasználási terület: rendelések nyomon követése, ügyféladatok kezelése vagy specifikus iparágakban hasznos alkalmazások fejlesztése.

+3. Hogyan támogathatja a Power Apps a vállalatunk digitalizációját?

A Power Apps lehetővé teszi a folyamatok digitalizálását komolyabb beruházás nélkül, így az adatok digitális formában kezelhetők, ami gyors megtérülést eredményez. Ez növeli a hatékonyságot, csökkenti a papírmunkát, és áttekinthetőbbé teszi az üzleti folyamatokat.

+4. Milyen támogatást és oktatást nyújtunk az általunk fejlesztett szoftverekhez?

Igénytől függően oktatási segédanyagot állítunk össze, vagy pedig távoli, illetve személyes oktatást biztosítunk. Ez segít az alkalmazások hatékonyabb használatában, belső kompetencia kialakításával pedig tovább tudjuk javítani az átfutási időket.

+5. Milyen rendszerekkel és szolgáltatásokkal integrálhatók a Power Apps alkalmazások?

A Power Apps könnyen integrálható más Microsoft 365 szolgáltatásokkal, például SharePoint, OneDrive, Teams és Power Automate. Emellett számos külső szolgáltatással is képes kommunikálni, mint például az adatbázisok, API-k és más webes szolgáltatások.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolat >