Egyedi szoftverfejlesztés

Tegye hatékonyabbá folyamatait egyedi
szoftverek fejlesztésével!

Egyedi igények

A már létező szoftverek gyakran nem képesek egy vállalkozás összes szükségletét kielégíteni, ezért felmerülhet az igény egy saját tervezésű szoftverre. Az egyedi elképzelések alapján fejlesztett szoftverek nem tartalmaznak felesleges funkciókat, elemeket. A gyakorlat azt mutatja, hogy akár pár hónap alatt is képes megtérülni egy egyedi fejlesztésű folyamat támogató rendszer, mivel képes a vállalkozás hatékonyságát drasztikusan növelni, illetve költségeit csökkenteni.

Egyedi szoftverfejlesztés
Egyedi szoftverfejlesztés előnyei

Egyedi webfejlesztés előnyei

- Testreaszbottan a vállalkozás folyamatait támogatja
- Egyszerűen integrálható a cég ügymenetébe
- Bárhonnan könnyen elérhető
- Operációs rendszertől független
- Bármilyen eszközön fut
- Biztonságos lehetőséget nyújt
- A rendszer módosítása, frissítése központi szerveren történik, így egyből elérhető mindenkinek

Egyedi szoftverfejlesztés folyamata

Felmérés és célkitűzés

Amikor felmerül az igény egy egyedi fejlesztésű szoftverre, először felmérjük a vállalat folyamatait és a szoftverrel szemben támasztott célkitűzéseket. Az ügyféllel való szoros együttműködés kiemelten fontos már a felmérés során is, mivel a feltérképezett igények határozzák meg a szükséges szoftverfunkciókat.s

Szoftver specifikáció

Második lépésként elkészítjük a szoftver specifikációját. Ebben a dokumentumban egyértelműen és részletesen meghatározzuk ügyfeleinkkel közösen a szükséges funkciókat, valamint javaslatokat teszünk tapasztalataink alapján. Az egyedi folyamatokhoz megtervezzük a lehetséges megoldásokat, majd kiválasztjuk ezek közül a legkönnyebben és kompromisszummentesen megvalósíthatót.

A szoftver fejlesztése

A fejlesztési szakaszban jellemzően 2 hetes sprintekben dolgozunk. A feladatokat az előre felállított logikai és fontossági sorrendben végezzük el, az elkészült feladatokról általában heti riportot küldünk.

Szoftver tesztelése

Egyedi szoftverfejlesztés közben, valamint minden lezár munkafázis után különböző teszteléseket végzünk, az átadás előtt azonban egy nagyobb és átfogóbb tesztelést szükséges elvégezni. Ebben a fázisban az elkészült szoftvert egészében vizsgáljuk. Összevetjük a specifikációban lefektetett terveket a megvalósult termékkel, kipróbálunk minden funkciót, illetve különböző eszközökön is kipróbáljuk a szoftvert a kompatibilitás és a megfelelő megjelenés érdekében. A belső tesztelést a felhasználói tesztelés követi. Amennyiben szükséges, elvégezzük a végső módosításokat az észrevételek alapján, majd, ha a terv és az elkészült szoftver megegyezik, a szoftver átadása következik.

A szoftver átadása és bevezetése

Az utolsó szakaszban a kész szoftvert feltelepítjük a szerverre és átadjuk a fejlesztési dokumentációt. Egy rendszer bevezetése után jellemzően szükség van betanításra is, hogy a vállalkozás dolgozói megfelelően tudják kezelni az új szoftvert a mindennapokban. Az általunk bevezetett rendszerekhez helyszíni, vagy akár távoli oktatást biztosítunk, így garantálva, hogy mindenki magabiztosan használhassa azt.

Leggyakrabban alkalmazott technológiák

PHP
.NET
Laravel
VueJS
CSS
MySQL

Egyedi fejlesztésű referenciáink

MAVIR Zrt. - Egyedi fejlesztés referencia

MAVIR Zrt.

HUPX ID kereskedéshez kapcsolódó egyedi szoftverfejlesztés eredménye

TOVÁBB >
ProcessSolution Kft. - Egyedi fejlesztés referencia

Process Solutions Kft.

Hogyan csökkentettük 80%-al a felvételi eljáráshoz kapcsolódó folyamatok munkaidő igényét?

TOVÁBB >
MNKH Zrt. - Egyedi fejlesztés referencia

MNKH Zrt.

Hogyan növeltük a Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. hatékonyságát egyedi szoftver fejlesztésével.

TOVÁBB >

Egyedi szoftverfejlesztéssel kapcsolatos gyakori kérdések

+Hogyan kezdődik a felmérési folyamat?

A vállalkozás igényeit és a célokat jellemzően egy személyes találkozó keretében szoktuk átbeszélni. Ezt követően kerül sor az alaposabb tervezésre. Budapesti irodánkban szívesen látjuk meglévő és leendő ügyfeleinket.

+Mennyire könnyű az általatok fejlesztett szoftvereket kezelni?

Arra törekszünk, hogy az általunk fejlesztett üzleti szoftverek és honlapok felhasználóbarát felülettel rendelkezzenek. Az átlátható és könnyen kezelhető felület lerövidíti a cég új dolgozóinak a betanítási idejét is.

+Dolgoztok meglévő szoftvereken is, vagy csak új szoftvereket készítetek?

Meglévő és új szoftverek fejlesztését egyaránt vállaljuk.

+Kik foglalkoznak a projektemmel?

A projektekhez egy projektmenedzsert, dedikált fejlesztőt/fejlesztőket biztosítunk.

+Vállaljátok a csapatom betanítását a szoftverek használatához?

Igen, minden általunk fejlesztett egyedi szoftver használatában segítjük ügyfeleinket. Igénytől függően oktatási segédanyagot állítunk össze, vagy pedig távoli illetve személyes oktatást tartunk.

+Milyen ágazatokban van tapasztalatotok?

Számos ügyféllel dolgozunk több iparágban, leggyakrabban üzleti szoftvereken és weboldalakon dolgozunk az ipari, technológiai és professzionális szolgáltatások területein. Szerencsénk volt többek között egészségügyi, energetikai, fémipari, építőipari, faipari, oktatási és kereskedelmi vállalkozásokhoz egyaránt.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolat >