Az adatok automatizált kinyerésével és ábrázolásával valós idejű,
átfogó üzleti információkhoz juthat, amely alapján megalapozott döntéseket
hozhat a növekedés és hatékonyság fokozása érdekében.

Ingyenes konzultáció
Előnyök Típusok Megoldások Gyakori kérdések

Átfogó BI adatmegoldások

Datalake és datawarehouse építés

Adattároló rendszerek építésével valósítjuk meg a különböző típusú és struktúrájú adatok tárolását, legyen szó gyártási, pénzügyi vagy akár marketingadatokról. Az adattároló rendszerek segítenek az adatok hatékonyabb kezelésében.

01 |

Adatbetöltések automatizálása

Az automatizált adatkinyerések és betöltések lehetővé teszik, hogy a rendszerek automatikusan gyűjtsék össze az adatokat a különböző forrásokból, és betöltsék azokat az analitikai vagy adattároló rendszerekbe. Ez jelentős emberi erőforrás megtakarítást, valamint valós idejű adatszolgáltatást eredményez.

02 |

Adatvizualizáció és riportolás

Segítünk ügyfeleinknek adataik vizuális elemzésében és értelmezésében. Átfogó riportokat készítünk, amelyek segítenek megérteni az üzleti teljesítményt és az aktuális trendeket.

03 |

Dashboard és KPI

Interaktív központi irányítópultokat és KPI-kat készítünk, amelyek segítenek folyamatosan figyelemmel kísérni a teljes vállalati teljesítményt és megérteni az adatok közötti összefüggéseket. Az átláthatóságot grafikákkal, diagramokkal és egyéb grafikai elemekkel segítjük. A teljesítmény mérését KPI-ok felállításával segítjük.

04 |

Adatokból értékteremtő információk

BI rendszerek kialakításával az adatokat értékteremtő információvá alakítjuk.
Vizuális jelentéseket, interaktív dashboardokat és előrejelző modelleket hozunk létre,
ami segít a megalapozott és valós idejű adatokon alapuló döntéshozatalban.
A több forrásból származó információk segítenek teljes képet adni az üzleti tevékenységről.

Központi BI rendszer előnyei

 • > 1. Egységes adatforrások
 • > 2. Konzisztens elemzések
 • > 3. Adatminőség javulása
 • > 4. Gyorsabb adatelérés
 • > 5. Rugalmas adatintegráció
 • > 6. Egyértelműbb teljesítménymutatók
 • > 7. Adatok átláthatóbb tárolása
 • > 8. Adatok könnyebb összehasonlítása
 • > 9. Hatékonyabb erőforrásallokáció
 • > 10. Jobb üzleti kockázatkezelés
 • > 11. Gyorsabb folyamatoptimalizáció

Üzleti értéket teremtünk

Célunk, hogy ügyfeleinknek hatékony és megbízható BI megoldásokat kínáljunk, amelyek segítenek optimalizálni és javítani üzleti teljesítményüket. Hiszünk abban, hogy az adatok értékes eszközök, megfelelő felhasználásukkal pedig a teljes vállalati működést befolyásoló eredményeket lehet elérni. Az olyan megoldások, mint az automatizált értesítések, a jóváhagyásra küldés (pl. automatikus gyártásállítás) vagy a készletállomány nyomon követése mind olyan előnyt jelentenek, amelyek segítenek a vállalat versenyképességét javítani.

Rólunk bővebben >
Miért a CorvinSoft

Alkalmazott megoldások

Azure Data Factory
Azure Datalake
Microsoft Fabric
Power BI

BI rendszer fejlesztésével kapcsolatos gyakori kérdések

+ 1. Mi az a Business Intelligence (BI) és hogyan javítja a vállalat működését?

A Business Intelligence (BI) egy olyan technológia és folyamat, amely lehetővé teszi az adatok gyűjtését, tárolását, elemzését és megjelenítését, ezáltal segítve a hatékonyabb és alaposabb döntéshozatalt. A BI segítségével az üzleti folyamatok jobban megérthetők, a trendek és lehetőségek könnyebben azonosíthatók, a vállalkozás pedig ezáltal versenyképesebbé válik.

+ 2. Milyen adatokat gyűjthetünk és elemezhetünk?

A BI fejlesztés során számos adattípust gyűjthetünk és elemezhetünk. Ide tartozhatnak a pénzügyi adatok, ügyféladatok, értékesítési adatok, marketingkampányok hatékonyságara vonatkozó adatok, az alkalmazottak teljesítményét leíró adatok, vagy éppen a gyártáshoz kapcsolódó adatok.

+ 3. Milyen BI eszközöket és technológiákat használunk?

Napi szinten dolgozunk az alábbi eszközökkel és technológiákkal: Power BI, Azure Datalake, Datawarehouse, SQL Server, Service Fabric, Azure Analysis Services

+ 4. Hogyan támogatja a BI fejlesztés vállalkozásunk növekedését?

Az adatelemzés és üzleti intelligencia segít jobban optimalizálni az erőforrások kihasználását, javítani a gyártás működését, vagy az adatok alapján hatékonyabb üzleti stratégiákat kidolgozni. Mindezek hatékonyan támogatják a vállalkozás növekedését és versenyelőny kialakítását a piacon.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolat >