Rólunk

Üzleti folyamatokat automatizálunk

Cégünk

Egy szoftverfejlesztő csapat vagyunk, akik a vállalati munkafolyamatok automatizálására szakosodtak. Teljeskörű megoldásokat nyújtunk a szoftverrobotok fejlesztése, bevezetése, valamint azok supportálása területén. Fő célunk ügyfeleink versenyképességének javítása innovatív megoldásaink segítségével. Jelenleg is folyamatosan dolgozunk együtt olyan közép- és nagyvállalati ügyfeleinkkel folyamataik hatékonyabbá tételén, mint a Bridgestone Tatabánya Kft., Union Zrt. vagy a FÉMALK Zrt. Számos korábbi projektünk során sikerült betekintést nyernünk különböző iparágak sajátosságaiba, így könnyen tudunk azonosulni leendő ügyfeleink igényeivel.

CorvinSoft iroda

Hogyan Dolgozunk?

Már a tervezés folyamatától kezdve szorosan együtt működünk ügyfeleinkkel, kialakítunk egy működő, mind két félnek kényelmes kommunikációs csatornát, ezzel integrálva magunkat a céges struktúrájukba, működésünkbe. Egytől egyig minden munkát IT területen jártas, a technikai részeket jól ismerő projektmenedzserek tartanak a kezükben, akik folyamatosan követik az előrehaladást, elkészítik az ütemterveket, valamint közvetlenül kommunikálnak megbízóinkkal. A feladatok követésére online feladatszervező programokat használunk, amit a megrendelőinkkel is megosztunk, így közvetlenül is látják a projekt előrehaladását, az elvégzett feladatokat és a hátralévő munkát. A megfelelő minőséget folyamatos teszteléssel (unit tesztek, felhasználói tesztek, integrációs tesztek) biztosítjuk. A fejlesztés átadása után igény esetén folyamatos erőforrásokat nyújtunk a további fejlesztések, módosítások javítások elvégzésére, amit a partnerek rugalmasan tudnak igénybe venni.

Trello
Slack
Email
CRM

Mivel dolgozunk?

Elsődleges fókuszunk a szoftverrobot fejlesztés, ehhez projekttől függően Power Automate, UiPath és Blueprism eszközöket használunk. A folyamatautomatizáció során gyakran merül fel az igény BPM alkalmazások fejlesztésére, amihez Power Apps-et és Azure Function-t használunk.

Power Automate
WinAutomation RPA
BluePrism
UiPath

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolat >