Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. - Esettanulmány

Egyedi fejlesztésű üzleti alkalmazásErőforrás szükséglet: -30% Hatékonyságnövekedés: +50%

Magyar Nemzeti Kereskedőház

Ügyfél

A Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. 2012-ben azzal a céllal jött létre, hogy segítse a magyarországi exportképes vállalatok külföldi piacra lépését, ezzel növelve Magyarország versenyképességét a világpiacokon.


Probléma

A kereskedőház 35 országban volt jelen szerződött partnerekkel, így az egyes projektek központi nyilvántartása és a kapcsolódó adminisztráció jelentős erőforrásokat vett igénybe. A projektek és irodák számának növekedésével a korábban alkalmazott rendszerek nem voltak alkalmasak az adott erőforrások mellett a folyamatok teljeskörű kezelésére, így felmerült az igény egyedi fejlesztésű szoftver kialakítására.


Magyar Nemzeti Kereskedőház
Egyedi projektmenedzsment szoftver

Megoldás

A folyamatok felmérése után a fenti problémára való megoldásként egy egyedi projektmenedzsment szoftver fejlesztése mellett döntöttünk, ami képes kezelni a speciális tevékenységi körből adódó egyedi folyamatokat. Mivel fontos volt, hogy a világ bármely pontjáról bárhonnan és bármilyen eszközről elérhető legyen, ezért csak egy böngésző alapú megoldás jöhetett szóba.
A biztonság az érzékeny adatok kezelése miatt kulcsfontosságú tényező volt, ezért fejlett hozzáféréskezelést, több faktoros autentikációt, IP cím engedélyezéseket, SSL titkosítást, valamint különböző biztonsági elemzéseket és tiltásokat építettünk a rendszerbe.


Eredmény

A fejlesztés eredményeként létrejött szoftver segítségével az MNKH Zrt. és partnervállalkozásai egy központi rendszerben kezelhették projektjeiket, ami jelentősen növelte az átláthatóságot, hozzájárult az eredmények pontosabb nyomon követéséhez, valamint közel 30%-kal csökkentette az adminisztrációval töltött munkaórák számát, így feloldva a vállalkozásnál felmerült szűk keresztmetszetet.


Eredmény

Alkalmazott technológiák

React JS
PHP
CodeIgniter

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolat >