Online felvételi szoftver

Felvételi folyamatot támogató egyedi alkalmazás

Üzleti igény

A toborzás és kiválasztás a nagyobb létszámú vállalatoknál gyakran nem megfelelő gyorsasággal és hatékonysággal történik. A jelentkezők a tesztíráson nem jelennek meg, a tesztírás nagyon térhez és időhöz kötött, a javítás és kiértékelés pedig sok időt vesz igénybe. Ezekre a problémákra nyújt megoldást saját fejlesztésű szoftverünk.
Integrált felvételi-teszt megoldásunkkal jelentősen lecsökkentheti a jelentkezők felvételiztetésével és kiértékelésével töltött időt, növeltheti az átfutási sebességet és a hatékonyságot. Ezzel nem csak jelentős költségeket takarít meg, hanem biztosíthatja, hogy a legjobb jelentkezőt még időben leszerződtethesse.

Általános kiválasztási folyamat

Ezt a folyamatot egyszerűsíti le saját fejlesztésű alkalmazásunk. A hagyományos eljárásban a tesztek kitöltése és értékelése igényli a legtöbb időt, ezért ennek automatizálásával a folyamat látványosan gyorsítható.

Hogyan?

Nem szükséges új felvételi eljárás kidolgozása. A jelenleg meglévő papír, Excel vagy más alapú teszteket online formában lefejlesztjük biztosítva, hogy ezek később bővíthetők és módosíthatók legyenek. A szoftver segítségével az önéletrajzok alapján kiválasztott jelentkezőknek csak egy linket kell elküldeni, ahol az egyes tesztek kitöltésére megadott határidőig van lehetőségük. Az admin felületen a kitöltött tesztek automatikusan kiértékelésre kerülnek, ahonnan a teljes eredményt exportálni lehet, így a személyes interjú során könnyedén feltehetjük a releváns kérdéseket.

Milyen teszttípusok?

Lehetőség van figyelemvizsgáló (D2), logikai, nyelvi, számviteli vagy akár más típusú tesztek online formában történő fejlesztésére.

Csalások megelőzése

Sokan úgy gondolják, hogy a helyszínen kitöltött papír alapú teszt azért jobb megoldás, mert a jelentkezőnek nincs lehetősége csalásra. Figyelembe véve ezt, a rendszer végig követi a felhasználót, jelzi, amennyiben elhagyta a böngészőt vagy más ablakot nyitott meg, tiltja a képernyőképek rögzítését és az ilyen tevékenységeket a kiértékeléskor jelzi a riportban.

Átlátható és könnyen kezelhető felület

Biztonság

A fejlesztés és bevezetés folyamán nagy hangsúlyt fektetünk a biztonságra, amik magukban tartalmazzák többek között az alábbiakat:
• A felhasználók érzékeny adatait titkosítva tároljuk
• Az admin felület csak megadott IP címekről elérhető
• XSS támadás elleni védelem (token alapú űrlapokkal)
• SQL injection védelem

Integráció

A rendszert igény szerint integráljuk az eddig meglévő rendszerekbe, így egységesen beilleszthető a vállalati munkafolyamatokba. A felhasználói teszt, valamint az admin felület dizájnját a céges arculatnak megfelelően alakítjuk ki.

Rendszer bevezetése

1. Felmérjük a meglévő felvételi folyamatot és teszteket
2. Javaslatot teszünk az online megvalósításra
3. Lefejlesztjük a különböző teszt típusokat és azok értékelési mechanizmusát.
4. Teszteljük a rendszer működését
5. Megtanítjuk az illetékes kollégáknak
jogkörönként a rendszer hatékony felhasználását
6. Élesítjük a rendszert
7. Visszakövetjük a működést

Szoftver előnyei

• A kiválasztással kapcsolatos költségek csökkennek
• Bárhonnan elérhető webes alkalmazás
• Jelentősen csökkenti az adminisztrációt
• A kiválasztás felgyorsul, az átfutási idők rövidülnek
• Teljesen testreszabott megoldás, mely a cég egyedi igényeihez igazodik
• Korlátlan számú jelentkező írhat tesztet egy időben
• Egyszeri, könnyen tervezhető beruházás
• A kitöltött teszteket nem kell papírformában tárolni
• Csalásvédelmi megoldás alkalmazása
• Tesztek javítása kevesebb időt vesz igénybe, automatikus kiértékelés

Mennyi idő alatt térül meg a rendszerre fordított befektetési összeg?

A jelentkezők tesztre behívására és a tesztek javítására fordított munkaórát figyelembe véve a megtérülés mindössze 6-12 hónap, de a hatékonyság javulása már az első hónapokban számottevő lehet.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolat >