Office 365

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Office 365

Növelje vállalkozása produktivitását a jól ismert programcsomag vállalati verziójával

Hatékonyság

Akár irodában, akár útközben dolgozik, ismerős, kategóriájukban a legjobb hatékonyságnövelő eszközök nagy választékát veheti igénybe. Az Office-alkalmazások – mindig a legújabb verziók – segítik a valós idejű létrehozást, szerkesztést és megosztást PC-n vagy Mac gépen, illetve iOS, Android™ vagy Windows rendszerű eszközön.

Céges emailcím

Nagyobb ismertségre tehet szert, ha vállalati e-mail-címében feltünteti szervezete nevét, és vállalatát a könnyen elkészíthető marketinganyagokkal reklámozza. Az e-mailtől és a csevegéstől kezdve a közösségi hálózatokon át a videokonferenciákig számos eszközt használhat az ügyfelekkel és munkatársakkal való hatékonyabb kommunikációhoz.

Megújult Office 2016 alkalmazások

Az Office 365 a legújabb és legjobb verziójú Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Onenote és egyéb kliensekkel érkezik, melyek kedvenc eszközeire letölthetők. Akkor is folytathatja munkáját, amennyiben nincs internetkapcsolata. Az összes eszköz melyet ismer és használ, ezúttal még fejlettebb produktivitásra és együttműködésre kihegyezve.

Számos eszközre telepíthető

Legyen részese a teljes Office élménynek akár 5 PC/Mac számítógépen, 5 táblagépen (Windows, iPad és Android) és 5 telefonon – így ott, ahogy és akkor dolgozhat, ahogyan Ön kívánja.

Az Office 365 csapatmunkához készült

Az 1 TB felhő alapú tárhelynek köszönhetően rengeteg tárhely áll rendelkezésre dokumentumai mentéséhez, melyet aztán bármikor megoszthat kollégáival – szerkessze és kommentálja dokumentumait közösen, valós időben, akár egy szobában ül kollégájával, akár a világ túlsó oldalán.

Mindig a legfrissebb verziót kapja

Amennyiben Office 365 előfizetéssel rendelkezik, mindig, extra költségek nélkül férhet hozzá a legújabb szoftververziókhoz és frissítésekhez. A frissítések gyakoriságáról, menetéről és idejéről pedig ön dönt.

Csomagban foglalt szoftverek

Növelje hatékonyságát! Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolat
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.