GSuit

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Google Apps For Work

Növelje cége hatékonyságát a Google költséghatékony, piacvezető vállalati megoldásainak segítségével.

Levelezés

Az üzleti Gmail lehetővé teszi, hogy teljes mértékben személyre szabott e-mail címet használjon (né[email protected]öncége.hu). Az egyedi e-mail cím sokat javít vállalkozása megítélésén, a Google kiforrott és stabil e-mail szolgáltatása pedig ehhez megfelelő hátteret biztosít.

Naptár

A Google Naptár megkönnyíti a tervezést, szervezettebben irányíthatja vállalkozását. Napi, heti és havi bontásokban tekintheti át programjait, az új naptárbejegyzések pedig könnyedén hozzáadatók akár mobil eszközről is. A naptár és az események megoszthatók másokkal is, így egyszerűbben szervezheti meg programjait.

Videóhívás

A Google Hangouts segítségével videóhívásokat indíthat, illetve bekapcsolódhat beszélgetésekbe. A beszélgetésekbe mobilról is csatlakozhat, így útközben sem fog lemaradni semmiről.

Dokumentumok

Dokumentumait online is szerkesztheti és megoszthatja. A valós idejű szerkesztési lehetőség megkönnyíti a csapatmunkát, másokkal közösen szerkeszthet dokumentumokat. Mivel felhő tárhelyen mentődnek a dokumentumok, bármikor folytathatja munkáját ott, ahol abbahagyta. A nagyméretű felhő tárhely teljes biztonságot nyújt dokumentumainak, nem kell aggódnia, hogy azok elvesznek.

Biztonság

Minden dokumentumot teljes biztonságban tárolhat, azok akkor sincsenek veszélyben, ha egy eszközt elveszít vagy azt ellopják.

Megbízhatóság

A Google saját vállalatoknak fenntartot szerverein futtatott alkalmazások használata nagyon alacsony üzleti kockázatot rejt magában, az év minden napján rendelkezésre állnak valamint a 24 órás ügyfélszolgálat segítséget nyújt bármilyen probléma megoldásában.

Csomag tartalma

Érdekli a Google Apps for Work? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolat
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.