ERPNext

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

ERP Next

Növelje hatékonyságát, csökkentse költségeit és irányítsa vállalkozását bárhonnan!

Vállalatirányítás

Az ERPNext vállalatirányítási rendszer segít vállalkozása teljes irányításában. Egy korszerű, könnyen használható felhő alapú szoftver, mely minden olyan funkciót tartalmaz, amelyre szüksége lehet egy kis vagy közepes vállalkozás működtetéséhez.

Projektek és naptárak

Az ERPNext-ben az összes projekt kapcsolódik a feladatokhoz, naptárakhoz, költségekhez, vásárlásokhoz és költségkeretekhez, így teljes képet kaphat a tevékenységekről. A számlázás és a bérszámfejtés szintén integrálódik a projekt kalkulációkhoz, amely leegyszerűsíti a hatékonyság mérését és fejlesztését.

Számlázás, könyvelés

A számlázás és a követelések nyomon követése az ERPNext-ben segít kézben tartani pénzügyeit. A projektalapú elszámolások hozzájárulnak minden egyes projekt nyereségességének eléréséhez. Az ERPNext a legtöbb tételt amutómatikusan könyveli a rendszerben felmerülő tranzakciók alapján, így a jól paraméterezett rendszer jelentős időt takarít meg a könyvelésnek. A pénzügyi riportok és egyéb tesreszabható lekérdezések segítsésével a cégvezetők megalapozott döntést hozhatnak az aktuális adatok alapján!

HR, szabadság és bérszámfejtés

Az alkalmazottak a szabadságnapokat és a költségeket közvetlenül a rendszeren keresztül igényelhetik. Mindezek zökkenőmentesen integrálódnak a bérszámfejtéshez és a könyveléshez. Az ERPNext segíti a toborzást, értékeléseket, tréningeket és sok más tevékenységet.

Termelés

Az anyagjegyzék modul kezeli a késztermék készítéséhez szükséges összes anyag és művelet listáját. Minden anyaghoz hozzárendeli a költségeket, és átláthatóvá teszi a termelést. Az ERPNext összeköti a gyártási rendeléseket, az anyagjegyzéket és a készletet. Kövesse nyomon a folyamatot a naptárban és jegyezze fel a sikeres termelést a késztermékek regisztrálásával.

Készlet gazdálkodás

Kezeljen könnyedén különböző készlet raktárakat. Kövesse nyomon a raktáron lévő készletszintet és ha szükséges a manuális ellenőrzés alapján frissítse az adatokat. A tételek, a sorozatszámok, a készletértékelés és az automatikus nyilvántartás segítenek Önnek abban, hogy a készletet mindig naprakészen és professzionális módon kezelje.

Helpdesk és támogatás

A bejövő hibaelhárító és ügyféltámogató e-mailek rendszerhez való kapcsolásával könnyedén nyomon követheti a nyitott kéréseket, kérdéseket és panaszokat, azok megválaszolási idejeét. Ezzel mérhetővé válik az ügyfelek elégedettsége, így jelentős mértékben fejlesztheti a terméke vagy szolgáltatása iránti elkötelezettséget!

CRM és értékesítés

A tejesen integrált értékesítés-menedzsment rendszer segítségével követheti a leadeket és lehetőségeket, árajánlatot küldhet és rendelést adhat le. Az ERPNext képes automatikus üzeneteket küldeni ügyfelei részére az egyes folyamatok támogatásaként, amivel időt takaríthat meg és növelheti ügyfelei elégedettségét.

Távoli elérés

Az ERPNext egy felhőalapú megoldás, melynek segítségével az alkalmazottak és a cégvezetők bárhonnan elérhetik a rendszert. Az Android és iOS alapú okostelefonokra telepíthető alkalmazás segítségével a mobileszközökről való elérés is könnyedén megoldható.

További funkciók

 • Jogosultság kezelés
 • Testreszabott nyomtatás
 • E-mail integráció
 • Jelentéskészítő
 • Megosztott naptár
 • Ügyfél, szállító portál
 • Fizetési integrációk
 • Letölthető biztonsági mentések
 • SMS integráció
 • Integrált honlap, webshop, és űrlapok
 • Pénzügyi elemzés
 • Gantt és Kanban megjelenítés projekteknél
 • Érdekli az ERPNext? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

  Kapcsolat
  Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.