Webshop fejlesztés

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Webshop fejlesztés

Növelje bevételeit egyedi webshopjával!

Miért készítsen webshopot?

Egy megfelelően elkészített webáruháznak számtalan előnye van. Többek között kitűnően kiegészíti egy bolt ügyvitelét, plusz eladásokat hoz, a távoli vevőket is eléri, valamint a fenntartási költségigénye is alacsony.

Hogyan dolgozunk?

Webshopok indításánál több választási lehetőség is adott, ezért fontos számításba venni  azokat. Módunk van például nyílt forráskódú e-kereskedelmi platformokat alkalmazni, ami annyit jelent röviden, hogy félkész webáruházakat szabunk személyre. Ezeknek a platformoknak az előnye, hogy alacsony fejlesztési költségek és fejlesztési idő mellett egy kiforrott, jól működő webshopot hozhatunk létre. Kis- és középvállalkozásoknak első sorban ezt a megoldást szoktuk javasolni, mivel ez képviseli a legjobb ár- érték arányt ebben a kategóriában.

 

Lehetőség van azonban teljesen egyedi webshopok elkészítésére is. Itt már nagyobb fejlesztési költségekkel kell számolni, viszont egy olyan áruházat kap kézhez ügyfelünk, mely 100%-ban az elképzelései alapján lett kialakítva, fölösleges funkciók nélkül.

 

Mindkét esetben fontos a gyors betöltési idő, valamint, hogy a webáruház mobilbarát legyen. Ezen szempontokat figyelembe véve kezdjük meg az oldal tervezését és kivitelezését. A megfelelő arculat kiválasztása és megtervezése szintén rendkívül fontos, ezért ebben is segítenek kollégáink.

Leggyakrabban alkalmazott technológiák

Webshopra van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolat
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.