Munkaerő kihelyezés

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Munkaerö kihelyezés

Béreljen költséghatékony munkaerőt!

Miért?

Gyakran előfordul, hogy egy nagyobb megrendelés esetén a vállalkozás nem rendelkezik elegendő kapacitással. Ilyen esetben megoldást jelenthet a munkaerő kihelyezés.

Miért válasszon minket?

Ügyfeleink számára erőforrás kihelyezéssel tudunk megfelelő szakértelmet és kapacitást biztosítani, ami jól tervezhető költségeket jelent a szerződéses együttműködésnek köszönhetően. Jelentős mennyiségű idő takarítható meg, mivel nem kell foglalkozni sem a munkaerő kiválasztással, sem pedig a foglalkoztatással járó adminisztrációval. A munkaerő kihelyezés továbbá költséghatékony megoldást kínál, mivel egy eseti projektfeladatot követően nem jár további kiadásokkal a munkaerő foglalkoztatása.  Az elszámolás óradíj vagy akár napidíj alapon történik, amit minden projekt esetén egyedi megállapodás szerint határozunk meg.

 

Munkatársaink kiválasztásánál minden esetben szigorú mércét állítunk fel, így garantálva, hogy cégünk és partnereink is a megfelelő munkaminőséget kapják. Mind frontend, mind pedig backend fejlesztő kollégáink készséggel állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Átmeneti munkaerőre van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolat
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.