Honlapkészítés

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Honlapkészítés

Előzze meg versenytársait modern honlapjával!

Weboldal készítés

Egy hatékony és jól felépített honlap segít kiemelkedni versenytársai közül. Az új weboldal elkészítésénél elsőként minden esetben a tervezéssel kezdünk. Itt letisztázzuk közösen, hogy a honlapnak mi a célja, ki a célcsoport, valamint a dizájnt és az egyedi igényeket is meghatározzuk.

Hogyan dolgozunk?

A weboldallal kapcsolatos elvárások tisztázása után megkezdődik a grafikai tervek készítése. Ebben a szakaszban az ügyféllel folyamatosan egyeztetve haladunk tovább, annak érdekében, hogy a végeredmény maximálisan megfeleljen ügyfelünk elképzeléseinek és ízlésének. Miután a grafikai tervek elfogadásra kerültek, a front-end fejlesztés következik. A front-end fejlesztésnél a meglévő tervek alapján alakítjuk ki a honlap felhasználói felületét, funkcióit, dizájnelemeit, felépítését, valamint könnyen kezelhetővé tesszük a felületet a felhasználók számára.  A weboldal-készítési szakasz utolsó fázisa a back-end fejlesztés. Itt már a háttérben futó folyamatok leprogramozása a feladatunk, életre keltve a honlapot.

 

Természetesen rugalmasan kezeljük az egyedi igényeket és elképzeléseket, így meglévő dizájntervek, honlapok, vagy sablonok átalakításával is foglalkozunk.

Leggyakrabban alkalmazott technológiák

Weboldalra van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolat
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.