Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Weboldal készítés

A weboldalfejlesztés az online jelenlét alapja, nélkülözhetetlen eleme a marketingstratégiának. Fontos, hogy olyan egyedi honlapokat hozzunk létre, amik megfelelő kinézetükkel, funkcionalitásukkal és tartalmukkal segítik a vállalkozások céljainak elérését.

  • Egyedi céges bemutatkozó honlap
  • Wordpress alapú weboldalkészítés
  • Egyedi portálfejlesztés
  • Joomla fejlesztés

Webshop fejlesztés

Egy megfelelően elkészített webáruháznak számtalan előnye van. Többek között kitűnően kiegészíti egy bolt ügyvitelét, plusz eladásokat hoz, a távoli vevőket is eléri, valamint a fenntartási költségigénye is alacsony.

  • Woocommerce webáruház
  • Egyedi fejlesztésű webáruház
  • OpenCart webshopkészítés
  • Magento webshop

Egyedi szoftverfejlesztés

Egy vállalkozás hosszú távú költségeit gyakran jelentős módon lehet csökkenteni egyedi szoftverek fejlesztésével. Tegye Ön is hatékonyabbá folyamatait vagy szerezzen új ügyfeleket egyedi felhőalkalmazások, üzleti intelligenciák, vállalat irányítási szoftverek segítségével.

IT Tanácsadás

A tanácsadás során egy személyes találkozó keretében azonosítjuk első lépésként a vállalkozásánál fellépő problémákat, az esetlegesen optimalizálandó folyamatokat. Ezt követően javaslatokat teszünk, a lehetséges megoldásokat pedig közösen választjuk ki. Igény esetén a kivitelezésben is segítséget tudunk nyújtani.

Mobil alkalmazás fejlesztés

Egy vállalkozás működésének optimalizációjában jelentős szerepet kaphat mobil applikáció fejlesztése, mivel javíthatjuk munkafolyamatainkat, bővíthetjük szolgáltatásainkat és hatékony csatornát jelent az ügyfelekkel való kommunikáció során.

IT Üzemeltetés

Biztonságos céges hálózatok, szerverek, VPN-ek, email rendszerek bevezetése karbantartása és üzemeltetése.

Munkaerő kihelyezés

Gyakran előfordul, hogy egy nagyobb megrendelés esetén a vállalkozás nem rendelkezik elegendő kapacitással. Ilyen esetben megoldást jelenthet a munkaerő kihelyezés.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.